fredag 9 september 2016

Vecka 35 och vecka 36



Under de senaste två veckorna har vi arbetat på i Girafferna. Vecka 35 fick vi besök av vår mentor Renata Chlumska. Renata berättade för oss om vikten av att jobba mot sina mål och tro på sig själv. Hon berättade även om sina äventyr och alla de berg hon bestigit.

 

Vecka 36 har vi bland annat fått besök från Amerika. Eleverna fick ställa frågor till henne och de frågade allt från vilka arkeologiska fynd hon har hittat till ifall hon vet vad Pokemon Go är. Det var väldigt kul att se att eleverna modigt vågade tala engelska med henne.



I engelskan under vecka 36 har vi bland annat jobbat med verbet be. Girafferna har läst mycket duktigt på sina engelskaläxor under veckan och gjort sin lärare mycket stolt och glad.




I svenskan har vi talat lite om att vara olika och funderat på vad det är som gör oss både lika och olika. Eleverna har arbetat i grupper och diskuterat.




























































Veckans sista lektion kämpade vi med att aktivera våra skol-e-post adresser. Ekvationen en lärare och många elever resulterade i en mycket stressad lärare. Eleverna fick därför fritt göra vad de ville på sina datorer i fem minuter, vilket enligt många elever var veckans bästa lektion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar